ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 210 57 78 309, CKM DANCE ME ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ, PERISTERI - BOURNAZI - - ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ CKM

ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΩ   ΚΑΛΕΤΕ ΜΑΣ  Τηλ. 210 4977777
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΚΑΛΩΣ  ΗΛΘΑΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
O Xορός είναι η τέχνη ,που το σώμα " μιλά " ,ποιητικά και  αισθησιακά,  χωρίς λέξεις. Είναι η τέχνη που χρειάζεται, ο κοινωνικός άνθρωπος,  στις ιδιαίτερες στιγμές του.Είναι η παγκόσμια τέχνη, όπως η μουσική και μοναδική στην δυνατότητά της, να έλκει, να προκαλεί και να εντυπωσιάζει ευχάριστα.

Η πραγματική χάρη των κινήσεων του χορευτή, δημιουργεί μια ακαταμάχητη ελκυστική φαντασίωση, στον παρατηρητή.Αυτό που ωστόσο, φαίνεται εύκολο, είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας, υπομονής, πειθαρχίας και εκπαίδευσης.

Ο χορευτής με την εκπαίδευση, μπορεί να να δημιουργήσει και να εκτελέσει εντυπωσιακές και αισθησιακές φιγούρες που να εκπέμπουνιδιαίτερες αισθηματικές καταστάσεις.

Είναι αυτή η φαντασίωση που δημιουργεί ο χορός, εκείνη που του δίνει, την δύναμη και την ιδιαίτερη αίσθηση, τόσο στο χορευτή όσο και στο θεατή.Η πρόκληση και η δυσκολία της εκτέλεσης ενός θεαματικού και αισθησιακού χορού, είναι ανάλογη της ικανοποίησης που ακολουθεί το αποτέλεσμα.
dance video

Απευθυνόμαστε σε απλούς λάτρεις του χορού, σε χομπίστες ερασιτέχνες ,σε επαγγελματίες αλλά και σε κοινωνικές ομάδες και γκρούπ.Διαθέτουμε προγράμματα για αρχαρίους αλλά και προχωρημένους. Αναλαμβάνουμε χορογραφίες για τις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές της ζωής σας αλλά και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διδάσκουμε, όλα τα είδη χορού, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να εκπαιδευτείτε, να διασκεδάσετε ή να χαλαρώσετε με φίλους,μέσα σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ελάτε να βρούμε  το κατάλληλο πρόγραμμα, για να πετύχετε το σκοπό σας ή  τηλεφωνήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.Η σχολή μας στεγάζεται σε ένα κατάλληλα διακοσμημένο και όμορφα διαμορφωμένο χώρο στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ

Γιά να καλέσετε με κινητό
κάντε κλικ πάνω στο νούμερο
θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - C.K.M
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού